Werkwijze

Thuis in Aanbouw brengt de aanbouw bij jou thuis. Voor een lage prijs en van hoge kwaliteit. Ontwerp eerst je eigen aanbouw, geheel naar wens. We sturen je een offerte. Wanneer je akkoord bent, komen we de aanbouw bij je inmeten. We maken hem in onze eigen fabriek. Daarna komen we hem plaatsen bij jou thuis!

banner
banner
top-afbeelding
1.

Ontwerp snel en simpel jouw aanbouw met onze configurator. In slechts 4 stappen!

Ontwerp je eigen prefab aanbouw in onze configurator. Kies de juiste afmetingen voor diepte en breedte. Vervolgens kan je naar eigen smaak kiezen welke gevelafwerking je wilt. Maak een selectie uit kozijnen, buitenverlichting en daklichten. Als laatste maak je keuzes voor de binnenkant van de aanbouw, zoals verlichting en verwarming. De mogelijkheden zijn uiteenlopend. Tevreden? Stuur je ontwerp in!

 

Begin met ontwerpen!

top-afbeelding
2.

Stuur je ontwerp in en ontvang een offerte. Akkoord? Dan maken we een afspraak voor het inmeten

We bestellen de benodigde materialen en bouwen de unit van hoge kwaliteit in onze fabriekshal. Precies zoals in jouw design. Vervolgens kunnen we overgaan tot plaatsing van de aanbouw.

top-afbeelding
top-afbeelding
3.

Het is zover! We komen de aanbouw plaatsen, meestal binnen 1 week

We spreken een datum af voor het plaatsen van de prefab aanbouw. Voor de plaatsing treffen we noodzakelijke voorbereidingen. Denk aan het plaatsen van stofschotten en het aanbrengen van de schroeffundering. Dan maken we de doorbraak in jouw woning. De aanbouw wordt geleverd en met een mobiele kraan keurig op zijn plek getild. Onze specialisten koppelen de aanbouw aan jouw huis. Dan volgt de aansluiting van de elektriciteit. We ruimen op en laten je achter met een prachtige prefab aanbouw. En dat alles binnen een week. Veel woonplezier!

Meer woonruimte creëren was nog
nooit zo makkelijk!

Meer informatie?

We staan je graag te woord.